Tuesday, 24. April 2018
 
   
 2013. június–július

 

 

ABO Angebote weiter


Kedves olvasó!


Üdvözöljük a nevekkel teli H.O.M.E.-ban!

 

A H.O.M.E. Milánóban! Az olasz Fiera idén is igazi ünnep volt a design-rajongóknak. Egy teljes héten át talpon lenni a design-maratonon és a kapcsolódó eseményeken – igen fárasztó feladat. Ennek ellenére ez az év „formás” fénypontja, és a magazinok egész évben az itt látottakból és az itt begyűjtött anyagokból táplálkoznak. Mellékletünkben az újdonságokról alkotott pár gyors benyomást osztjuk meg Önökkel. Feltűnően sok ágyat láthattunk, mindenki bővítette kínálatát, a LED-es technológia előretör, a bútorok különböző ruhákban pompáznak, és még mindig jelen vannak a 21. század otthonában az 50-es és 60-as évek is.
A H.O.M.E. remek áttekintést biztosító milánói lookbookja június közepétől honlapunkról ingyenesen letölthető, de addig is az újságárusoknál kapható lapszámhoz csatolt nyomtatott verziót tanulmányozhatja. Ahogyan az elmúlt két évben, most is készítettünk egy filmet a bútorvásár újdonságairól, melyet a www.youtube.com/user/aheadmediahomemovies linken tekinthet meg a YouTube-on!

 

Friss témák és karakterek. Nyárindító lapszámunkban a Ferenczy Noémi-díjas, magyar formatervezési díjas és Szép Könyv díjas Vargha Balázs tervezőgrafikus látott minket vendégül, majd Viola Violetta enterifleur egyedi hangulatú otthonába látogattunk, ahol a mindig mozgásban lévő természet a csúcsdesign letisztult remekeivel találkozik. Lélekkel fűszerez a 21. századi sámánasszony, Spitzer Gyöngyi, alias Soma Mamagésa, aki többek között új könyveiről mesél, amelyekben párkapcsolati zűrzavaraikból kínál kiutat olvasóinak. Építészinterjúnkban a Hajnal Építész Iroda építész vezető tervezői, Hajnal Zsolt és Kendelényi Péter szólalnak meg, akiket a nemrégiben elkészült Szalamandra utcai lakóépület-együttesük kapcsán kerestünk fel.

 

Ebben a kiadásban a design nagy nevei kapják a főszerepet. Minden alkotásba neve lehel életet. A név legendássá válik, vagy lelket visz a tárgyba, sőt, néha még emberi tulajdonságokkal is felruházza azokat. A tervező nevezi el „gyermekét”, ezzel ő magyarázza el az ötletet, az ispirációt. Munkatársaink ebben a lapszámban a termékek neve mögött álló izgalmas és meglepő történeteket kutatták fel. A design-termékek világából több mint harminc nagy név anekdotáit és hátterét ismerheti meg. 

 

Jó szórakozást!A következő, speciális nyári lapszám 2013. július 12-én jelenik meg. 

 

 

A következő lapszám 2012. december 6-án jelenik meg.